BolleBericht 17 – Reparatie in Suriname

Een paar weken geleden hebben we het BolleBericht over onze oversteek en het scheuren van de putting online gezet. Natuurlijk zoals altijd in het Nederlands. De meeste video’s krijgen dan zo’n 200 views als het een goed filmpje is. Met wat extra promotie in de Facebookgroepen van zeilen ed. wist dit filmpje het in 21 dagen tijd tot 937 views te schoppen. Wat zou er gebeuren als we het in het Engels zouden doen. Dus met ondertiteling en Engelse voiceover. Ons publiek bleek ineens echt een stuk groter te zijn. De video is in 21 dagen meer dan 26.000 keer bekeken!!!! En we zijn van 4 abonnees naar 625 gegaan. We hebben er dit keer dus voor gekozen om prioriteit te geven aan de Engelse versie. Deze vind je hieronder. In de loop van de week, onder voorbehoud van normaal Internet zetten we de NL versie ook online.

 

Melinda

About

View all posts by

5 thoughts on “BolleBericht 17 – Reparatie in Suriname

  1. Geweldig filmpje weer met……..cliffhanger!! Mark heeft het weer handig gedaan. Ik had je graag toen beter willen helpen! Maar ja… Maar het ziet er weer fantastisch uit. Suriname een mooi land he! Den mensen over het algemeen vriendelijk maar een beetje lui!!! Goeie reis verder en ik blijf op de hoogte!!

  2. Super leuk filmpje! Normaal weten mensen ons te vinden omdat we veel gereedschap hebben maar manlief is wel echt onder de indruk van wat jullie bij je hebben! Succes
    Groetjes Anouk de Wijs sy Tijd

    1. Haha, de halve werkplaats is mee. Jullie boot is denk ik iets minder klusgevoelig dus hopelijk kunnen jullie met wat minder toe, toch?

  3. Leuk gefilmd. Ik vind het een hele kunst om met weinig middelen toch een oplossing te vinden.

    Groeten Ruud Hetterscheit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *