DO EPIC SHIT

DoEpicShitGisteren kwam ik op Pinterest de tekst tegen ‘DO EPIC SHIT’. Dit deed me denken aan wat ik  in de ’tussentijd’ doe en straks ‘onderweg’. Ik hou er van om onverwachte dingen te doen. Mezelf op die manier uitdagen. Dingen waarvan ik denk ‘oh dat zou ik graag willen kunnen of een keer gedaan willen hebben’ dat ga ik dan doen. Zo ben ik gestart met mijn opleiding tot drama docent, zo ben ik bij een asielzoekerscentrum terecht gekomen, reageerde ik op de advertentie voor callcentermanager, werd ik van communicatieadviseur belevenisregisseur, gaf ik ineens training aan managers, ontwierp en runde ik een bijzondere vergaderlocatie, ontwierp ik spellen, reed ik in mijn heerlijke chevy station malibu, schreef ik een schrift vol ideeën die de eindstreep niet haalden, bedacht ik MexonT 1, 2 en 3, stapte ik bij Mark aan boord, liep ik de 4 mijl van Groningen, was ik 22 kg kwijt, kreeg ik er 5 weer terug, leerde ik mezelf een stuk beter kennen, trapte ik nogal eens tegen heilige huisjes aan, liet ik mensen versteld staan over zichzelf, schreef ik mijn eerste boek met officieel ISBN nummer en meer van dat soort dingen. Het kriebelt weer, erg zelfs, ik ben er weer aan toe om meer geschiedenis te schrijven, een glimlach te veroorzaken, een frons in het voorhoofd, een bijzonder gesprek te forceren.

Deze reis gaat verder dan alleen vertrekken, ik heb zo mijn eigen drijfveren, I WANT TO DO EPIC SHIT.

About

View all posts by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *