“De juiste timing”

De wereld rond!
De wereld rond!

Voor mij was al snel duidelijk dat hij de wereld rond wilde. Aangezien hij vol enthousiasme vertelde over het klussen aan zijn zeiljacht, hield ik er ernstig rekening mee dat dit ook het vervoermiddel zou zijn voor deze bewuste trip. Het was een spannende gedachte, vertrekken uit Nederland voor een langere tijd. Het was in eerste instantie een ruime planning om te vertrekken, over een paar jaar ofzo. We zouden dus nog jaren de tijd hebben om ons voor te bereiden. Velen zouden zeggen, wat goed zo’n lange voorbereidingstijd maar eerlijk gezegd, voor mij zou het echt veel te lang duren. Nog echt jaren wachten?!?!?! Ik leef nu, ben nu gezond en wil het liefst morgen gaan. Mijn stippen op de horizon moeten echt niet langer dan een jaar of hooguit 1,5 jaar weg zijn. Ik liet zo af en toe wat data vallen die iets meer in mijn planningshorizon vielen. Het zaadje was gepland en dat was genoeg, de planning staat nu ergens voor 2015. En waarschijnlijk is het sneller tijd voor vertrek dan dat ik me nu kan bedenken.

About

View all posts by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *