Lekkers aan boord

Wij houden beiden van lekker eten. Mark is er dan ook erg blij mee dat Melinda graag als copycat, recepten uit restaurants thuis vaak na maakt. De teleurstelling van mislukte uitprobeersels kan hij niet echter mee om gaan maar ja, soms is het ook gewoon oefening baart kunst. Brood bijvoorbeeld is niet mijn sterkste punt. Al tig keer geprobeerd maar nog steeds niet gelukt. In Nederland met een gewone oven niet en ook onderweg lukt het me niet om brood vanaf de basis te maken. Afbakbrood in de tostiklem op het vuur geeft toch het meest stabiele resultaat ;-).

Gedurende onze reis schrijf en deel ik makkelijke of lokale en hopelijk lekkere recepten met een ieder die het maar lezen wil. Er zit altijd een kort persoonlijk verhaal aan het recept vast en ook dat deel op de pagina. Mocht je iets uitgeprobeerd hebben dan hoor ik het graag, ik heb namelijk nog nooit op deze manier recepten gedeeld en ben dan ook reuzenieuwsgierig wat de ervaringen zijn.

De recepten hebben een speciaal plekje op de site gekregen op hoe kan het ook anders op de “lekkers aan boord” pagina. Veel plezier met lezen en koken.

About

View all posts by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *