Droogtijd Radazul

In Radazul, Tenerife gaan we op de kant. Niet in de laatste plaats om de Medano schade te herstellen maar ook om de antifouling te vernieuwen en de romp te schilderen. Het lijstje is niet zo lang maar de klussen wel omvangrijk.

De plek is super. De werf wordt ingesloten door noordelijk een eettent straat met pizzaria’s en spaanse café’s en zuidelijk is een strandje. De straat waar we direct zicht op hebben is druk en er is altijd wat te zien. De wind valt erg mee, er zullen genoeg dagen zijn waarop het mogelijk is om te schilderen. Goed geregeld allemaal.

Helaas helaas, het mocht niet zo zijn. Melinda moet vanwege gezondheidproblemen terug naar Nederland en ik breng haar weg.

Voordat we naar Nederland vlogen wist ik dat ik terug moest naar Radazul om het werk aan Bolle af te maken. Dit moest want de maximale tijd dat de boot op de wal mag staan in Radazul is één maand. We hadden op drie weken werk gerekend met ons tweeën…

Een lichtpuntje voor mij was dat mijn vader direct in de gelegenheid was om met mij mee terug te reizen naar Radazul om mij gezelschap te houden en een handje te helpen met het klussen.

Bij deze de foto’s:
01 02 03 04 05 06 08 09 10 1113 14

About

View all posts by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *